Lukkoliike Helsinki, Malmi

ma-pe 8-16 | päivystys 24h

Lukkokeskus Helsinki, Malmi
Malmin asematie 1
00700 Helsinki

Myymälä

Juhannuksen aukioloajat to 20.6 klo 8-14, pe juhannusaatto 21.6 suljettu. Hauskaa juhannusta!
Kesän aukioloajat 1.6-31.8 ma-pe klo 8-16

Puh: 0201 24 24 34
malmi@lukkokeskus.fi

Tiedoksi, tulemme luopumaan käteisen käytöstä myymälässämme 1.8.2024 alkaen.

Tarjouspyynnöt ja työtilaukset

Työtilausten osalta ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostilla. Tarjouspyynnön voit jättää verkossa tai asiakaspalvelumme kautta sähköpostilla. Päivystys 24h pääkaupunkiseudulla vuoden jokaisena päivänä.

 

24h 0201 24 24 24Pyydä tarjousasiakaspalvelu@lukkokeskus.fi

Lukkoliike ja lukkosepän palvelut Helsingissä ja Vantaalla

Lukkoliikkemme Helsingissä Malmilla on täyden palvelun lukko- ja turva-alan erikoisliike Pohjois-Helsingissä. Se on myös Vantaata lähin oleva lukkoliikkeemme ja lukkoseppämme palvelevat asiakkaitamme Vantaalla päivittäin. Olemme ammattitaitoinen ABLOY- Ja iLOQ -valtuutettu lukkoliike sekä YALE-partneriliike. Lukkoseppämme päivystää Helsingissä, Vantaalla ja koko pääkaupunkiseudulla 24/7. Lukkokeskus Malmi on vakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoliike ja rikosilmoitinasennusliike.

Lukkoliike Helsinki, Malmi palvele kotitalouksia ja yritysasiakkaita aina avaimista ja yksittäisistä lukoista laajoihin lukitusprojekteihin asti Helsingissä, Vantaalla ja ympäryskunnissa. Lukituksen lisäksi tarjoamme kattavat ratkaisut turvatekniikkaan: kulunvalvontaan, videovalvontaan ja hälytysjärjestelmiin. Palveluihimme kuuluu myös turvallinen ja ammattimainen avainhallinta.

Ota yhteyttä joko myymälään tai suoraan myyntiimme, joka tekee ammattitaitoiset suunnitelmat ja tarjoukset isoihin ja pieniin kohteisiin. Tavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas.

Päivystävä lukkoseppä 24/7

Päivystävä lukkoseppämme palvelee 24h pääkaupunkiseudulla ja ympäryskunnissa vuoden jokaisena päivänä. Meillä on mahdollisuus lähettää lukkoseppä paikalle vaikka heti. Puhelimeen vastaa aina lukkoalan ammattilainen 24/7.

Asiakaslähtöinen ja luotettava lukkoliike Helsingissä

Lukkojen ja muiden turvallisuuteen liittyvien ratkaisuiden hankkiminen voi tuntua hankalalta. Erilaisia tuotteita ja ratkaisuita on paljon tarjolla. Me Lukkokeskuksella pyrimme ratkaisemaan asiakkaan turvallisuustarpeen oikealla ja järkevällä kokonaisuudella. Olemme Abloy- ja iLOQ-valtuutettu lukkoliike Helsingissä. Lukkoseppämme palvelevat asiakkaitamme päivittäin myös Vantaalla. Lukkoseppämme päivystää Helsingissä, Vantaalla ja ympäryskunnissa 24/7 vuoden jokaisena päivänä.

Lukkoliikkeemme suunnittelee tuoteratkaisut aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Autamme valitsemaan oikeat ja sopivat lukot ja muut turvatuoteratkaisut niin koteihin kuin suurempiin kiinteistöhinkin. Asentajamme asentaa tuotteet valmiiksi ja voi vielä paikan päällä tehdä suosituksia turvallisuuden parantamiseksi.

Moni toivoo kiinteistöönsä toimivan lukon ohella lisäturvaa turvalukoista, valvontakameroista, kulunvalvonnasta tai hälytysjärjestelmistä. Lukkokeskuksen ammattilaiset suunnittelevat ja asentavat turvajärjestelmät aina valmiiksi niin, että ne toimivat luotettavasti ja varmasti.

Lukkosepillämme ja turva-asentajillamme on oman koulutuksemme lisäksi kattava Abloy-koulutus sekä turvasuojaajakortti. Näin varmistamme, että asiakkaan ratkaisun asentaa alan vankka ammattilainen. Puhelimeen meillä vastaa aina lukko-alan asiantuntija 24/7.

Lukitus- ja turvallisuusala modernisoituu

Digitalisaation ja teknologisen kehityksen myötä lukitus-ja turvaratkaisut ovat kehittyneet ja niiden hallinta helpottunut huomattavasti. Turvallisuus on kehittynyt lukkojen ja hälytysjärjestelmien kehittyessä, mutta myös helpomman ja luotettavamman avainhallinnan myötä.

Modernit sähköiset lukitusvaihtoehdot eli älylukot mahdollistavat kotien joustavan kulunhallinnan sekä seurannan. Älylukkojen avulla voi antaa vaikkapa väliaikaisen pääsyn huoltomiehelle. Kodin ovien liikenteen seuranta onnistuu mobiilisovelluksella. Perheessä ei enää tarvitse kantaa huolta kadonneista avaimista. Älykodissa turvaa lisää järjestelmään liitettävät valvontakamerat sekä muut hälytysjärjestelmät.

Yrityksille ja suuremmille kiinteistöille moderni turvallisuusratkaisu tarkoittaa entistä helpompaa tapaa hallinnoida avaimia ja kulkua. Elektromekaaniset lukostot voidaan yhdistää saumattomasti kulunvalvontajärjestelmiin tai erilaisiin avaimettomiin lukkoihin kuten koodilukkoihin. Pääsyn hallinta on joustavaa ja esimerkiksi kadonnut avain voidaan poistaa ja korvata uudella saman tien.

Lukkokeskuksen ammattilaiset auttavat rakentamaan älykkään ratkaisun, joka toimii tarpeiden ja toiveiden mukaan. Ota yhteyttä!

Lukkokeskus on Finanssiala ry:n ja vahinkovakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoseppäliike ja murtohälytysjärjestelmiä toimittava yritys.

Olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää liiketapaa ja murtosuojausohjeita sekä käyttämään vain hyväksyttyjä laitteita. Palveluksessamme on sekä ammattitutkinnon että vakuutusyhtiön kokeen suorittaneita lukkoseppiä.