Lukkoliike Espoon keskus

ma-pe 8-16 | päivystys 24h

Lukkokeskus Espoon keskus
Asemakuja 3
02770 Espoo

Myymälä

Puh: 0201 24 24 23
espoo@lukkokeskus.fi

Tarjouspyynnöt ja työtilaukset

Työtilausten osalta ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostilla. Tarjouspyynnön voit jättää verkossa tai asiakaspalvelumme kautta sähköpostilla. Päivystys 24h pääkaupunkiseudulla vuoden jokaisena päivänä.

24h 0201 24 24 24Pyydä tarjousasiakaspalvelu@lukkokeskus.fi

Lukkoliike ja lukkosepän palvelut Espoossa

Lukkoliike Lukkokeskus Espoon keskus on täyden palvelun lukko- ja turva-alan erikoisliike Espoossa. Espoon keskuksen lukkoliike on myös Kauniaisia ja Kirkkonummea lähin lukkoliikkeemme. Lukkoseppämme palvelevat asiakkaitamme Kauniaisissa ja Kirkkonummella säännöllisesti. Olemme ammattitaitoinen ABLOY- Ja iLOQ -valtuutettu lukkoliike sekä YALE-partneriliike. Lukkoseppämme päivystää Espoossa, Kauniaisissa, Kirkkonummella ja koko pääkaupunkiseudulla ympäryskuntineen 24/7. Lukkokeskus Espoon keskus on vakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoliike ja rikosilmoitinasennusliike.

Lukkokeskus Espoon lukkosepät palvelevat kotitalouksia ja yritysasiakkaita aina avaimista ja yksittäisen lukon tarpeista laajoihin lukitusratkaisuihin asti Espoossa, Kauniaisissa, Kirkkonummella ja muissa ympäryskunnissa. Lukituksen lisäksi tarjoamme kattavat ratkaisut myös kulunvalvontaan, videovalvontaan ja murtosuojaukseen. Palveluihimme kuuluu myös turvallinen ja ammattimainen avainhallinta.

Ota yhteyttä joko myymälään tai suoraan myyntiimme, joka tekee ammattitaitoiset suunnitelmat ja tarjoukset isoihin ja pieniin kohteisiin. Tavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas.

Päivystävä lukkoseppä 24/7

Päivystävä lukkoseppämme palvelee 24h pääkaupunkiseudulla ja ympäryskunnissa vuoden jokaisena päivänä. Meillä on mahdollisuus lähettää lukkoseppä paikalle vaikka heti. Puhelimeen vastaa aina lukkoalan ammattilainen 24/7.

Asiakaslähtöinen ja luotettava lukkoliike Espoossa

Lukkojen ja muiden turvallisuuteen liittyvien ratkaisuiden hankkiminen voi tuntua hankalalta. Erilaisia tuotteita ja ratkaisuita on paljon tarjolla. Me Lukkokeskuksella pyrimme ratkaisemaan asiakkaan turvallisuustarpeen oikealla ja järkevällä kokonaisuudella. Olemme ammattitaitoinen Abloy- ja iLOQ-valtuutettu lukkoliike Espoossa. Palvelemme myös Helsingissä, Kauniaisissa, Kirkkonummella ja muissa ympäryskunnissa. Lukkoseppämme päivystää Espoossa 24h/7.

Lukkoliikkeemme suunnittelee tuoteratkaisut aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Autamme valitsemaan oikeat ja sopivat lukot ja muut turvatuoteratkaisut niin koteihin kuin suurempiin kiinteistöhinkin. Asentajamme asentaa tuotteet valmiiksi ja voi vielä paikan päällä tehdä suosituksia turvallisuuden parantamiseksi.

Moni toivoo kiinteistöönsä toimivan lukon ohella lisäturvaa turvalukoista, valvontakameroista, kulunvalvonnasta tai hälytysjärjestelmistä. Lukkokeskuksen ammattilaiset suunnittelevat ja asentavat turvajärjestelmät aina valmiiksi niin, että ne toimivat luotettavasti ja varmasti.

Lukkosepillämme ja turva-asentajillamme on oman koulutuksemme lisäksi kattava Abloy-koulutus sekä turvasuojaajakortti. Näin varmistamme, että asiakkaan ratkaisun asentaa alan vankka ammattilainen. Puhelimeen meillä vastaa aina lukko-alan asiantuntija 24/7.

Lukitus- ja turvallisuusala modernisoituu

Digitalisaation ja teknologisen kehityksen myötä lukitus-ja turvaratkaisut ovat kehittyneet ja niiden hallinta helpottunut huomattavasti. Turvallisuus on kehittynyt lukkojen ja hälytysjärjestelmien kehittyessä, mutta myös helpomman ja luotettavamman avainhallinnan myötä.

Modernit sähköiset lukitusvaihtoehdot eli älylukot mahdollistavat kotien joustavan kulunhallinnan sekä seurannan. Älylukkojen avulla voi antaa vaikkapa väliaikaisen pääsyn huoltomiehelle. Kodin ovien liikenteen seuranta onnistuu mobiilisovelluksella. Perheessä ei enää tarvitse kantaa huolta kadonneista avaimista. Älykodissa turvaa lisää järjestelmään liitettävät valvontakamerat sekä muut hälytysjärjestelmät.

Yrityksille ja suuremmille kiinteistöille moderni turvallisuusratkaisu tarkoittaa entistä helpompaa tapaa hallinnoida avaimia ja kulkua. Elektromekaaniset lukostot voidaan yhdistää saumattomasti kulunvalvontajärjestelmiin tai erilaisiin avaimettomiin lukkoihin kuten koodilukkoihin. Pääsyn hallinta on joustavaa ja esimerkiksi kadonnut avain voidaan poistaa ja korvata uudella saman tien.

Lukkokeskuksen ammattilaiset auttavat rakentamaan älykkään ratkaisun, joka toimii tarpeiden ja toiveiden mukaan. Ota yhteyttä!

Lukkokeskus on Finanssiala ry:n ja vahinkovakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoseppäliike ja murtohälytysjärjestelmiä toimittava yritys.

Olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää liiketapaa ja murtosuojausohjeita sekä käyttämään vain hyväksyttyjä laitteita. Palveluksessamme on sekä ammattitutkinnon että vakuutusyhtiön kokeen suorittaneita lukkoseppiä.