Yritysesittely

Helsingin Lukkokeskus Oy on vuonna 1995 perustettu helsinkiläinen lukkoliike, jolla on toimintaa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Palvelumme on jatkunut perustamisesta asti 24/7-periaatteella. Meidät tavoitat aina.

Palvelemme ammattitaidolla kaiken kokoisia toimijoita

Helsingin Lukkokeskuksen merkittävimpiä asiakkaita ovat isännöitsijät, taloyhtiöt, kaupungit, kauppakeskukset, valtiolliset toimijat ja yksityiset henkilöt.

Henkilöstön ammattitaito on meille kunnia-asia. Lukkoseppämme ovat Abloy-valtuutettuja ja saaneet laajan koulutukseen tehtäviinsä. Myymälässä teitä palvelevat asiantuntevat myyjämme.

Kaikilla Helsingin Lukkokeskuksen työntekijöillä on poliisin myöntämä turvasuojaajakortti ja lukkosepät ovat suorittaneet Lukkosepän ammattitutkinnon ja Abloy-valtuuskoulutuksen. Lukkoseppä nimike ei kerro kaikkea mitä teemme, joten käytämme myös nimeä turvaseppä joka kertooa enemmän osaamisestamme.

Laadukasta turvallisuutta

Turvallisuusalalla toimittaessa on palveluiden laadulla aivan erityinen merkitys. Helsingin Lukkokeskus tarjoaa laadukkaita turvallisuus- ja lukitusratkaisuja asiakkailleen ja seuraa alan kehitystä kärkipaikoilta.

Olemme virallinen iLOQ-partneriliike, Abloy-valtuutettu lukkoliike sekä YALE-partneriliike. Lisäksi edustamme monia muita turvallisuusalalla tunnettuja merkkejä. Olemme myös vakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoliike ja rikosilmoitinasennusliike.

Käytössämme ovat ISO 9001, ISO 14001 ja OHSAS 18001 laatujärjestelmät, jotka takaavat toimintamme laadun. Lukkokeskus Oy on myös Suomen Turvaurakoitsijaliiton ja Finnsecurityn jäsen.