Vaivaton LUKAS-avainhallinta

Puutteellinen avainhallinta vaarantaa kiinteistön lukitusturvallisuuden ja aiheuttaa pahimmillaan huomattavia kustannuksia. Ainoastaan yksi kadonnut yleisavain saattaa aiheuttaa kymmenien tuhansien eurojen kustannukset. Kun puhutaan kiinteistöjen turvallisuudesta, puhutaan usein varmuuslukkojen merkityksestä, vaikka vähintään yhtä tärkeä asia turvallisuuden näkökulmasta on se, missä ja kenellä avaimet ovat.

LUKAS-avainhallinta pitää sinut aina ajan tasalla

LUKAS-avainhallintaan sisältyy kiinteistön kaikkien lukostossa tehtävien muutosten dokumentointi ja avainten säilytys ja luovutus. Lisäämme puolestasi uudet avaimet suoraan rekisteriin, joka on aina ajan tasalla.
Myös asukkaiden avaintiedot ovat saatavilla kätevästi. Avaimet luovutetaan ja säilytetään liikkeissämme vain niille tahoille, joille olet antanut valtuutuksen.
Et enää tarvitse ruutuvihkoja tai Exceliä, sillä avainhallintapalvelu varmistaa avainhallinnasta vastaavalle vaivattomamman ja huolettomamman arjen.

Avainturvallisuus on taloyhtiön velvollisuus. Olemme halunneet tehdä kaiken mahdollisimman helpoksi asiakkaillemme. LUKAS-avainhallinnan avulla taloyhtiön vastuulle jää vain ilmoittaminen avaimen tilauksesta tai noudosta.

Ota käyttöösi LUKAS-avainhallinta ja

  • tiedät kenellä kiinteistön avaimia on hallussaan
  • tiedät, missä kaikki kiinteistön yleisavaimet ovat
  • tiedät, että avaintietokanta on aina ajan tasalla
  • vältät riskitekijät, joita väärissä käsissä kulkevat avaimet saattavat aiheuttaa
  • avaimesi ovat tallessa vakuutusehtojen hyväksymissä turvakaapeissa
  • määrität helposti uusien avainten tekemisen ja pääsyoikeudet
  • saat tilattua helposti ja nopeasti uudet avaimet
        LUKAS: Lukkokeskus avainsopimus, avainsäilytys,
        avainseuranta, avainhallintajärjestelmä, avainten säilytys