Takaisin

NYT ON HYVÄ AIKA UUSIA LUKITUKSET TÄMÄN PÄIVÄN TASOLLE

18.3.2009
  NYT ON HYVÄ AIKA UUSIA LUKITUKSET TÄMÄN PÄIVÄN TASOLLE

Kevät etenee kovaa vauhtia, nyt on hyvä aika ottaa puheeksi kodin tai taloyhtiön lukitukset, ovatko lukitukset tämän päivän mukaisia, asunto ja kellarimurtoja tehdään päivittäin ja useissa tapauksissa houkuttimena on kohteeseen pääsemisen helppous, lukot eivät ole automaattisesti takalukkiutuvia tai ne ovat jo tiensä päässä eivätkä toimi kuten niiden pitäisi.

Onko kodin tai yhtiön avaimet varmassa tallessa, onko niitä kadonnut, varastettu, onko avaimia voinut joutua väriin käsiin, varsinkin jos taloyhtiössä on yleisavain joka ei ole kopiosuojattu, yleisavain on ollut käytössä jo kymmeniä vuosia, monesti vielä useilla eri käyttäjillä, remonttiliikkeillä ym.

 Nyt on halukkaiden mahdollista asennuttaa lukitusten uusimisen yhteydessä oveensa Uusi Abloy Control kauko-ohjattava lukitusjärjestelmä, Abloy Control järjestelmä toimii sekä mekaanisella että elektronisella avaimella(kaukokäyttöavaimella), mekaaniseen puoleen saadan laitettua taloyhtiön sarja.

Abloy Oy ylläpitää sarjalukostoja joiden valmistumisesta on kulunut alle 25 vuotta, joten vuonna 1986 ja sitä ennen valmistuneihin lukostoihin ei ole saatavissa sarjapalvelua (2012), toisin sanoen sarjanmuutoksia ei saada tehtyä taloyhtiön sarjaan(yleisavain ei käy, uudet avaimet ei sovi alaoveen/yleisiin tiloihin).

Vanhemmissa lukostoissa yleisimmin käytetty avain on ollut normaali Abloy Classic avain, on myös lukostoja jotka on tehty joko ura/moniura-avaimelle joiden patenttisuojaus on päättynyt ja avainten kopiosuojaus ei enää ole sillä tasolla jota se on ollut lukoston valmistuessa.

Abloy avainprofiilit

 Abloy Classic, normaali abloy avain, ei kopiosuojausta

Abloy Profile, paksumpi avain, yksi tai useampi ura, ei kopiosuojausta

Abloy Exec, musta muovipää, symmetrinen, toimii molemmin päin, ei käänny ennenkuin avain sylinterin pohjassa, normaalikäytössä ei saa poikkeamaan lukkopesään, kopiosuojattu(ei enää uusia lukostoja)

 Abloy Protec, huipputurvallinen sylinteri, täysin metallinen, symmetrinen, toimii molemmin päin, ei käänny, ennenkuin avain sylinterin pohjassa, normaalikäytössä ei saa poikkeamaan lukkopesään, käytössä erittäin vähän kuluva sylinteri, kopiosuojattu.

 Abloy Cliq (IQ) Elektromekaaninen, sähköinen ja mekaaninen tunnistus, voidaan helposti poistaa yksittäisiä avaimia keskuslukoista ohjelmallisesti, erittäin korkeatasoinen kopiosuojaus.


Teemme ammattitaitoisen lukitussuunnitelman oli kohteena sitten omakotitalo pieni rivitaloyhtiö tai vaikkapa suuri kauppakeskus.

Ota yhteyttä niin laitetaan avaimet ja lukitukset järjestykseen.

  • Abloy Classic
  • Abloy Profile
  • Abloy Protec
  • Abloy Cliq

Takaisin