Takaisin

MURTOJA OMAKOTITALOIHIN MYÖS VANTAALLA

20.4.2007
MURTOJA OMAKOTITALOIHIN MYÖS VANTAALLA

Murtomiehet ovat ahkeroineet myös vantaalla, vantaan rajakylässä murtauduttiin 18.4.2007 omakotitaloon, murto tehtiin päiväsaikaan takaoven kautta.

Murtoja ei aina pystytä sataprosenttisesti estämään, mutta murtautumisen kynnystä ja kiinnijäämisriskiä pystytään nostamaan kunnollisella vakuutusyhtiöiden hyväksymällä turvalukituksella sekä murtohälytinjärjestelmällä, turvalukitus olisi syytä olla jokaisessa huoneistoon johtavassa ovessa.

Vielä varmempaa jos kotiin asennetaan edellämainittujen lisäksi Kassakaappi/turvakaappi, kaapissa säilytetään helposti rahaksi muutettava omaisuus (korut, kamerat, kanettavat tietokoneet yms), kaapin tulee aina olla kunnolla kiinnitetty, arvokkaampi omaisuus olisi syytä myös turvamerkitä ja valokuvata, elektronisista laitteista olisi syytä ottaa valmistenumerot talteen.

Turhaan pelkoon ei ole aihetta mutta riskit kannataa tiedostaa sekä varautua niihin asianmukaisin turvalaittein. Asennuksessa kannaaa käyttää alalla tunnettua jälleenmyyjää.

Helsingin Lukkokeskus Oy palvelee edellämainituissa asennuksissa ja tuotteissa koko pääkaupunkiseudulla.

Ota yhteyttä ja pyydä yksilöllinen tarjous kotisi murtoturvallisuuden parantamisesta. puh. 09 666680 24h päivystys 0400 24 24 24
 


Takaisin