Jukka Rantahakalasta Lukkokeskus Konserni Oy:n toimitusjohtaja

Lukkokeskus Konsernin hallitus on nimittänyt Jukka Rantahakalan Lukkokeskus Konsernin ja Helsingin Lukkokeskus Oy:n toimitusjohtajaksi. Rantahakala aloittaa tehtävässä 18.1.2022.

Jukka Rantahakala siirtyy tehtävään Lindström Groupin myynti- ja asiakkuusjohtajan tehtävistä. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus palveluyritysten myynnin ja asiakkuuksien johtotehtävistä. Lisäksi hän on toiminut toimitusjohtajatehtävissä lukitusalalla.

”On hienoa saada Jukan osaaminen ja energia Lukkokeskuksen käyttöön. Jukalla on vahva kokemus palveluliiketoiminnan myynnistä ja johtamisesta sekä tältä toimialalta, joten hänellä on erinomaiset edellytykset johtaa Lukkokeskuksen kasvua ja kehitystä alan johtavaksi yksityiseksi toimijaksi”, Lukkokeskus Konsernin hallituksen puheenjohtaja Patrik Puskala sanoo.

”On innostavaa päästä osaksi Lukkokeskuksen ammattitaitoista ja sitoutunutta henkilökuntaa. Kirkas tavoitteemme on olla lukitus- ja turva-alan toimija, joka tarjoaa parhaan asiakaskokemuksen, ja on halutuin työnantaja alallaan. Yhdessä henkilöstön kanssa rakennamme entistä yhtenäisempää Lukkokeskusta, joka on vahva niin paikallisesti, kuin valtakunnallisestikin. Uskon, että laaja kokemukseni auttaa vahvistamaan Lukkokeskuksen kasvua ja kehitystä”, Rantahakala sanoo.

Rantahakalan aloittaessa tehtävässä Helsingin Lukkokeskuksen vt. toimitusjohtaja Noora Puskala siirtyy suunnitellusti tukemaan yhtiön kehitystä neuvonantajan roolissa ja hallituksen jäsenenä.

”Haluan kiittää kaikkia lukkokeskuslaisia tästä hienosta kasvumatkasta, jonka aloitimme yhdessä viime vuonna. Uskon, että Jukan aktiivinen ote tulee näkymään positiivisesti tekemisessämme ja työssämme kohti alan parasta asiakaskokemusta. Tämän vahvistuksen myötä voin keskittyä konsernimme kehittämiseen uudessa roolissani”, Noora Puskala kertoo.

Lukkokeskus Konsernin tavoitteena on kasvaa lukitusalan johtavaksi yksityiseksi toimijaksi. Vuoden 2021 aikana konsernin toimipisteiden määrä kasvoi yhdestä seitsemään ja toiminta laajentui pääkaupunkiseudulta Joensuuhun, Lahteen ja Vaasaan.

Lisätietoja:
Patrik Puskala, Lukkokeskus Konserni, hallituksen puheenjohtaja, puh. 050 594 4085
Jukka Rantahakala, Lukkokeskus Konserni, toimitusjohtaja, puh. 050 435 4790

Lukkokeskus Konserni on kasvava Abloy- ja iLOQ-valtuutettu lukitus- ja turvallisuusalan toimija, johon kuuluvat Helsingin Lukkokeskus Oy, Oy Lukko Vaasa – Lås Vaasa Ab, Lukkokeskus Joensuu Oy, Avain Expert Oy sekä Uudenmaan Lukitus ja Murtosuojaus Oy. Konsernin vuotuinen liikevaihto on noin 20 m€ ja se työllistää lähes 100 alan ammattilaista.