Mika Riekkolasta Lukkokeskus Konserni Oy:n toimitusjohtaja

Lukkokeskus Konsernin hallitus on nimittänyt Mika Riekkolan Lukkokeskus Konsernin ja Helsingin Lukkokeskus Oy:n toimitusjohtajaksi. Riekkola aloittaa tehtävässä heti.

Mika Riekkola siirtyy tehtävään St1 Lähienergian toimitusjohtajan tehtävästä. Hänellä on pitkä aikaisempi kokemus teollisuuden huoltopalveluista, joissa hän on toiminut Viafin Service Oyj:n ja Maintpartner Oy:n toimitusjohtajana, sekä IT-alan palveluista IBM:ltä.

Lukkokeskus Konserni on laajentunut viimeisen vuoden aikana Ouluun ja Kittilään sekä laajentanut palveluitansa vaativaan turvatekniikkaan SafeIT:n yrityskaupan myötä. Tavoitteena on kasvaa ja kehittää toimintaa asiakaslähtöisesti ja kannattavasti jatkossakin kohti kunnianhimoista tavoitetta olla maan johtava yksityinen toimija lukitus- ja turvallisuusalalla. Lukkokeskus konsernin hallituksen puheenjohtaja Patrik Puskala uskoo, että Mika Riekkolan kokemus ja perehtyvä johtaminen tukevat hienosti strategian toteuttamista.

”Haluan toivottaa Mikan tervetulleeksi Lukkokeskukselle. Hänellä on osaamisensa ja kokemuksensa ansiosta erinomaiset edellytykset viedä konsernin seuraavaa kehitysaskelta eteenpäin yhdessä henkilökunnan kanssa”, Lukkokeskus Konsernin hallituksen puheenjohtaja Puskala sanoo.

”Olen iloinen päästessäni rakentamaan entistäkin vahvempaa Lukkokeskusta yhdessä ammattitaitoisen henkilöstön kanssa. Yhtiön tavoite kehittyä alan johtavaksi toimijaksi motivoi, ja uskon, että pystyn tukemaan Lukkokeskusta tämän tavoitteen saavuttamisessa. Vahva paikallinen palvelu ja korkea asiakastyytyväisyys luovat tukevan pohjan kasvun rakentamiselle”, Riekkola toteaa.

 

Lisätietoja:

Patrik Puskala, Lukkokeskus Konserni, hallituksen puheenjohtaja, puh. 050 594 4085
Mika Riekkola, Lukkokeskus Konserni, toimitusjohtaja, puh. 040 739 6607

 

Lukkokeskus Konserni on kasvava Abloy- ja iLOQ-valtuutettu lukitus- ja turvallisuusalan toimija, johon kuuluvat Helsingin Lukkokeskus Oy, Lukkokeskus Vaasa Oy, Lukkokeskus Joensuu Oy, Lukkokeskus Lahti Oy, Lukkokeskus Oulu Oy, Uudenmaan Lukitus ja Murtosuojaus Oy sekä SafeIT Oy. Konsernin vuotuinen liikevaihto on noin 25 m€ ja se työllistää yli 100 alan ammattilaista.