Deltabit kulunvalvontajärjestelmä

Deltabit on sormenjälki- ja RFID-tunnisteilla toimiva kulunvalvontajärjestelmä. Sormenjälkitunnistusta käytettäessä henkilöiden hallinnointi ja kulunvalvonta on helppoa: sormenjälkien rekisteröinti ja poistaminen onnistuu hetkessä. Avaimeton lukitus säästää kuluja, kun kadonneista avaimista tai niiden uusimisesta ei tarvitse huolehtia.

Sähköinen kulunvalvonta tuo joustavuutta. Ovet voi avata ja lukita etäohjauksella tai ajastetusti. Lisäksi kulkuoikeuksia pystyy rajaamaan käyttäjä- ja ovikohtaisesti. RFID-tunnisteiden ja kulkukoodien hallinta sujuu helposti muutamalla klikkauksella.

Ominaisuudet

SormenjälkitunnistinRFID-kulkutunnisteTyöajan seurantaKulkukoodit

Deltabit yrityksille

Deltabit kulunvalvontajärjestelmä sopii kaikenkokoisten yritysten käyttöön. Sormenjälkien rekisteröinti ja poistaminen käy sekunneissa, joka säästää kiireisen yrityksen aikaa arjessa. Myös RFID-tunnisteiden ja kulkukoodien hallinnointi onnistuu parilla klikkauksella. Deltabit tuoteperheeseen kuuluu Deltabit Idis -työaikapääte, johon voit kirjata työajat luotettavasti ja tarkasti. Tunnistus tapahtuu sormenjäljellä, jolloin voit olla varma, että kirjauksen tehnyt henkilö on aina oikea.

Deltabit kotiin

Deltabit sormenjälkitunnistin helpottaa arkea, kun ei tarvitse enää huolehtia kadonneista avaimista ja niistä aiheutuvista kustannuksista. Et myöskään enää unohda avaimia kotiin, sillä uusi avaimesi, sormenjälki, kulkee aina mukana. Voit lisätä ja poistaa sormenjälkiä suoraan lukijalta. Lisäksi voit luoda Deltabit laitteeseen kulkukoodeja esimerkiksi huoltomiestä tai ystävää varten.