Lukkoliike Vaasa

ma 9-17, ti-pe 8.30-16.30 | päivystys 10-22

Lukkokeskus Vaasa Oy
Kiilletie 1
65300 Vaasa

Lukko Vaasa on nyt Lukkokeskus Vaasa. Samat tutut ammattilaiset palvelevat uudistetussa toimipisteessä. Tervetuloa! 

Myymälä ja asiakaspalvelu: 0201 24 24 64
Päivystys ma-pe 17-22 ja la-su 10-22: 044 319 5700

Yhteydenotot ja tarjouspyynnöt verkossa tai: vaasa@lukkokeskus.fi
Avaintilaukset: avaintilaukset.vaasa@lukkokeskus.fi
Avainhallinta: avainhallinta.vaasa@lukkokeskus.fi

Yhteyshenkilöt

Projektit: Vikke Katajisto, vikke.katajisto@lukkokeskus.fi, 044 319 5714
Asennus ja huolto: Miika Tuomikoski, miika.tuomikoski@lukkokeskus.fi, 044 319 5716

Palvelemme myös ruotsin kielellä. Vi betjänar också på svenska.

 

Päivystys: 044 319 5700Pyydä tarjousvaasa@lukkokeskus.fi

Lukkoliike ja lukkosepän palvelut Vaasassa

Lukko Vaasa on nyt Lukkokeskus Vaasa.  Olemme hyvän palvelun lukitus- ja turva-alan erikoisliike. Palvelemme Vaasassa ja ympäryskunnissa suomeksi ja ruotsiksi. Olemme ammattitaitoinen Abloy- ja iLOQ -valtuutettu lukkoliike sekä YALE-partneriliike sekä vakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoliike ja rikosilmoittimien asentaja.

Lukkokeskus Vaasan lukkosepät palvelevat kotitalouksia ja yritysasiakkaita aina avaimista ja yksittäisen lukon tarpeista laajoihin lukitusratkaisuihin asti. Lukituksen lisäksi tarjoamme kattavat ratkaisut myös kulunvalvontaan, videovalvontaan ja murtosuojaukseen.

Ota yhteyttä meihin. Teemme ammattitaitoiset suunnitelmat ja tarjoukset isoihin ja pieniin kohteisiin.

Päivystävä lukkoseppä ma-pe 17-22, la-su 10-22

Kiireellisissä asioissa päivystävä lukkoseppämme palvelee Vaasan seudulla arki-iltaisin 17-22 sekä viikonloppuna 10-22. Päivystyspuhelimeen vastaa aina lukko-alan ammattilainen.

Asiakaslähtöinen ja luotettava lukkoliike Vaasassa

Lukkojen ja muiden turvallisuuteen liittyvien ratkaisuiden hankkiminen voi tuntua hankalalta. Erilaisia tuotteita ja ratkaisuita on paljon tarjolla. Lukkokeskus Vaasa ratkaisee asiakkaan turvallisuustarpeen oikealla ja järkevällä kokonaisuudella.​

Autamme valitsemaan oikeat ja sopivat lukot ja muut turvatuoteratkaisut niin koteihin kuin suurempiin kiinteistöhinkin. Lukkoseppämme tai järjestelmäasentajamme asentaa tuotteet valmiiksi ja voi vielä paikan päällä tehdä suosituksia turvallisuuden parantamiseksi.​ Saat kauttamme myös monenlaiset lisäavaimet.

Moni toivoo kiinteistöönsä toimivan lukon ohella lisäturvaa turvalukoista, valvontakameroista, ovipuhelimesta, kulunvalvonnasta tai hälytysjärjestelmistä. Lukkokeskus Vaasan ammattilaiset suunnittelevat ja asentavat turvajärjestelmät aina valmiiksi niin, että ne toimivat luotettavasti ja varmasti.

Lukkosepillämme ja turva-asentajillamme on oman koulutuksemme lisäksi kattava Abloy-koulutus sekä turvasuojaajakortti. Näin varmistamme, että asiakkaan ratkaisun asentaa alan vankka ammattilainen. Ota meihin yhteyttä, ratkaisemme tarpeesi ammattitaidolla Vaasan seudulla.

Huollamme ja korjaamme lukot, ovipuhelimet sekä muut turvajärjestelmät – tarvittaessa aina klo 22 asti vuoden jokaisena päivänä.

Lukitus- ja turvallisuusala modernisoituu

Digitalisaation ja teknologisen kehityksen myötä lukitus-ja turvaratkaisut ovat kehittyneet ja niiden hallinta helpottunut huomattavasti. Turvallisuus on kehittynyt lukkojen ja hälytysjärjestelmien kehittyessä, mutta myös helpomman ja luotettavamman avainhallinnan myötä.​

Modernit sähköiset lukitusvaihtoehdot eli älylukot mahdollistavat kotien joustavan kulunhallinnan sekä seurannan. Älylukko mahdollistaa esimerkiksi väliaikaisen pääsyn huoltomiehelle. Kodin ovien liikenteen seuranta onnistuu mobiilisovelluksella. Perheessä ei enää tarvitse kantaa huolta kadonneista avaimista. Älykodissa turvaa lisää järjestelmään liitettävät valvontakamerat sekä muut hälytysjärjestelmät.

Yrityksille ja suuremmille kiinteistöille moderni turvallisuusratkaisu tarkoittaa entistä helpompaa tapaa hallinnoida avaimia ja kulkua. Elektromekaaniset lukostot voidaan yhdistää saumattomasti kulunvalvontajärjestelmiin tai erilaisiin avaimettomiin lukkoihin kuten koodilukkoihin. Pääsyn hallinta on joustavaa ja esimerkiksi kadonnut avain voidaan poistaa ja korvata uudella saman tien.

Lukkokeskus Vaasan ammattilaiset auttavat rakentamaan älykkään ratkaisun, joka toimii tarpeiden ja toiveiden mukaan. Ota yhteyttä!​

Lukkokeskus on Finanssiala ry:n ja vahinkovakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoseppäliike ja murtohälytysjärjestelmiä toimittava yritys.

Olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää liiketapaa ja murtosuojausohjeita sekä käyttämään vain hyväksyttyjä laitteita. Palveluksessamme on sekä ammattitutkinnon että vakuutusyhtiön kokeen suorittaneita lukkoseppiä.