Loading...

Lukko Vaasa Oy, osa Lukkokeskus Konsernia

Myymälä ja asiakaspalvelu: 06 319 5700
Päivystys ma-ti 17-22 ja la-su 10-22: 044 319 5700
info@lukkovaasa.fi
lukkovaasa.fi

Palvelemme myös ruotsin kielellä. Vi betjänar också på svenska.

Tarjouspyynnöt

Tarjouspyynnön voit tehdä verkossa tai lähettämällä sähköpostia.

Pyydä tarjous06 319 5700

Lukkoliike ja lukkosepän palvelut Vaasassa

Lukko Vaasa Oy on Vaasassa toimiva täyden palvelun lukko- ja turva-alan erikoisliike. Lukko Vaasa on osa Lukkokeskus Konsernia. Olemme ammattitaitoinen Abloy- ja iLOQ -valtuutettu lukkoliike sekä YALE-partneriliike sekä vakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoliike ja rikosilmoittimien asentaja. ​

Lukko Vaasan lukkosepät palvelevat kotitalouksia ja yritysasiakkaita aina avaimista ja yksittäisen lukon tarpeista laajoihin lukitusratkaisuihin asti. Lukituksen lisäksi tarjoamme kattavat ratkaisut myös kulunvalvontaan, videovalvontaan ja murtosuojaukseen.

Ota yhteyttä meihin. Teemme ammattitaitoiset suunnitelmat ja tarjoukset isoihin ja pieniin kohteisiin.

Päivystävä lukkoseppä ma-pe 17-22, la-su 10-22

Kiireellisissä asioissa päivystävä lukkoseppämme palvelee Vaasan seudulla arki-iltaisin 17-22 sekä viikonloppuna 10-22. Päivystyspuhelimeen vastaa aina lukko-alan ammattilainen.

Asiakaslähtöinen ja luotettava lukkoliike Vaasassa

Lukkojen ja muiden turvallisuuteen liittyvien ratkaisuiden hankkiminen voi tuntua hankalalta. Erilaisia tuotteita ja ratkaisuita on paljon tarjolla. Lukko Vaasa ratkaisee asiakkaan turvallisuustarpeen oikealla ja järkevällä kokonaisuudella.​

Autamme valitsemaan oikeat ja sopivat lukot ja muut turvatuoteratkaisut niin koteihin kuin suurempiin kiinteistöhinkin. Asentajamme asentaa tuotteet valmiiksi ja voi vielä paikan päällä tehdä suosituksia turvallisuuden parantamiseksi.​

Moni toivoo kiinteistöönsä toimivan lukon ohella lisäturvaa turvalukoista, valvontakameroista, kulunvalvonnasta tai hälytysjärjestelmistä. Lukko Vaasan ammattilaiset suunnittelevat ja asentavat turvajärjestelmät aina valmiiksi niin, että ne toimivat luotettavasti ja varmasti.

Lukkosepillämme ja turva-asentajillamme on oman koulutuksemme lisäksi kattava Abloy-koulutus sekä turvasuojaajakortti. Näin varmistamme, että asiakkaan ratkaisun asentaa alan vankka ammattilainen. Ota meihin yhteyttä, ratkaisemme tarpeesi ammattitaidolla Vaasan seudulla.

Lukitus- ja turvallisuusala modernisoituu

Digitalisaation ja teknologisen kehityksen myötä lukitus-ja turvaratkaisut ovat kehittyneet ja niiden hallinta helpottunut huomattavasti. Turvallisuus on kehittynyt lukkojen ja hälytysjärjestelmien kehittyessä, mutta myös helpomman ja luotettavamman avainhallinnan myötä.​

Modernit sähköiset lukitusvaihtoehdot eli älylukot mahdollistavat kotien joustavan kulunhallinnan sekä seurannan. Älylukkojen avulla voi antaa vaikkapa väliaikaisen pääsyn huoltomiehelle. Kodin ovien liikenteen seuranta onnistuu mobiilisovelluksella. Perheessä ei enää tarvitse kantaa huolta kadonneista avaimista. Älykodissa turvaa lisää järjestelmään liitettävät valvontakamerat sekä muut hälytysjärjestelmät.

Yrityksille ja suuremmille kiinteistöille moderni turvallisuusratkaisu tarkoittaa entistä helpompaa tapaa hallinnoida avaimia ja kulkua. Elektromekaaniset lukostot voidaan yhdistää saumattomasti kulunvalvontajärjestelmiin tai erilaisiin avaimettomiin lukkoihin kuten koodilukkoihin. Pääsyn hallinta on joustavaa ja esimerkiksi kadonnut avain voidaan poistaa ja korvata uudella saman tien.

Lukko Vaasan ammattilaiset auttavat rakentamaan älykkään ratkaisun, joka toimii tarpeiden ja toiveiden mukaan. Ota yhteyttä!​

Tuotevalikoimaamme

Lukkokeskus on Finanssiala ry:n ja vahinkovakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoseppäliike ja murtohälytysjärjestelmiä toimittava yritys.

Olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää liiketapaa ja murtosuojausohjeita sekä käyttämään vain hyväksyttyjä laitteita. Palveluksessamme on sekä ammattitutkinnon että vakuutusyhtiön kokeen suorittaneita lukkoseppiä.