Lukkoliike Joensuu

ma-pe 7-16

Lukkokeskus Joensuu Oy
Muuntamontie 2
80100 Joensuu

Myymälä ja asiakaspalvelu: 010 281 4931
joensuu@lukkokeskus.fi

Tutustu meihin tarkemmin tästä: Yhteyshenkilöt

Tarjouspyynnöt

Tarjouspyynnön voit tehdä verkossa tai lähettämällä sähköpostia joensuu@lukkokeskus.fi.

Laskutustiedot Joensuu

 

 

Myymälä: 010 281 4931Pyydä tarjousjoensuu@lukkokeskus.fi

Lukkoliike ja lukkosepän palvelut Joensuussa

Lukkoliike Lukkokeskus Joensuu on täyden palvelun lukko- ja turva-alan erikoisliike Joensuussa. Palvelemme Joensuun lisäksi Kontiolahdella, Liperissä ja koko Pohjois-Karjalan alueella. Olemme ammattitaitoinen Abloy- ja iLOQ -valtuutettu lukkoliike sekä YALE-partneriliike. Lukkokeskus Joensuu on vakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoliike ja rikosilmoitinasennusliike.

Lukkokeskus Joensuun lukkosepät palvelevat kotitalouksia ja yritysasiakkaita aina avaimista ja yksittäisen lukon tarpeista laajoihin lukitusratkaisuihin asti. Myös avaimen teettäminen onnistuu kauttamme. Lukituksen lisäksi tarjoamme kattavat ratkaisut myös kulunvalvontaan, videovalvontaan ja murtosuojaukseen. Tavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas.

Ota yhteyttä Joensuun lukkokeskuslaisiin! Teemme ammattitaitoiset suunnitelmat ja tarjoukset isoihin ja pieniin kohteisiin.

Lukkokeskus Joensuun henkilökunta

Joensuussa lukkoasioissa palvelee ammattitaitoinen ja osaava henkilökuntamme. Lukkoseppämme palvelevat Joensuussa ja sen lähikunnissa. Tutustu henkilökuntaamme tarkemmin alla olevasta linkistä.

Asiakaslähtöinen ja luotettava lukkoliike Joensuussa

Lukkojen ja muiden turvallisuuteen liittyvien ratkaisuiden hankkiminen voi tuntua hankalalta. Erilaisia tuotteita ja ratkaisuita on paljon tarjolla. Me Joensuun Lukkokeskuksella pyrimme ratkaisemaan asiakkaan turvallisuustarpeen oikealla ja järkevällä kokonaisuudella.

Lukkoliikkeemme Joensuussa suunnittelee ratkaisut aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Autamme valitsemaan oikeat ja sopivat lukot ja muut turvatuoteratkaisut niin koteihin kuin suurempiin kiinteistöhinkin. Lukkoseppämme asentaa tuotteet valmiiksi ja voi vielä paikan päällä tehdä suosituksia turvallisuuden parantamiseksi.

Moni toivoo kiinteistöönsä toimivan lukon ohella lisäturvaa turvalukoista, valvontakameroista, kulunvalvonnasta tai hälytysjärjestelmistä. Joensuun Lukkokeskuksen ammattilaiset suunnittelevat ja asentavat turvajärjestelmät aina asiakkaan tarpeen mukaan.

Lukkosepillämme ja turva-asentajillamme on oman koulutuksemme lisäksi kattava Abloy-koulutus sekä turvasuojaajakortti. Näin varmistamme, että asiakkaan ratkaisun asentaa alan vankka ammattilainen. Ota meihin yhteyttä, ratkaisemme tarpeesi ammattitaidolla Joensuussa ja koko Pohjois-Karjalan alueella. Olemme Abloy- ja iLOQ-valtuutettu lukkoliike.

Lukitus- ja turvallisuusala modernisoituu

Digitalisaation ja teknologisen kehityksen myötä lukitus-ja turvaratkaisut ovat kehittyneet ja niiden hallinta helpottunut huomattavasti. Turvallisuus on kehittynyt lukkojen ja hälytysjärjestelmien kehittyessä, mutta myös helpomman ja luotettavamman avainhallinnan myötä.

Modernit sähköiset lukitusvaihtoehdot eli älylukot mahdollistavat kotien joustavan kulunhallinnan sekä seurannan. Älylukkojen avulla voi antaa vaikkapa väliaikaisen pääsyn huoltomiehelle. Kodin ovien liikenteen seuranta onnistuu mobiilisovelluksella. Perheessä ei enää tarvitse kantaa huolta kadonneista avaimista. Älykodissa turvaa lisää järjestelmään liitettävät valvontakamerat sekä muut hälytysjärjestelmät.

Yrityksille ja suuremmille kiinteistöille moderni turvallisuusratkaisu tarkoittaa entistä helpompaa tapaa hallinnoida avaimia ja kulkua. Elektromekaaniset lukostot voidaan yhdistää saumattomasti kulunvalvontajärjestelmiin tai erilaisiin avaimettomiin lukkoihin, kuten koodilukkoihin. Pääsyn hallinta on joustavaa ja esimerkiksi kadonnut avain voidaan poistaa ja korvata uudella saman tien.

Joensuun Lukkokeskuksen ammattilaiset auttavat rakentamaan älykkään ratkaisun, joka toimii tarpeiden ja toiveiden mukaan. Ota yhteyttä!

Lukkokeskus on Finanssiala ry:n ja vahinkovakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoseppäliike ja murtohälytysjärjestelmiä toimittava yritys.

Olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää liiketapaa ja murtosuojausohjeita sekä käyttämään vain hyväksyttyjä laitteita. Palveluksessamme on sekä ammattitutkinnon että vakuutusyhtiön kokeen suorittaneita lukkoseppiä.