Projektivastaava, Lahden seutu

Lukkokeskus kasvaa ja kehittyy nyt vahvasti Lahden seudulla. Etsimme projektivastaavaa Lahden hienoon porukkaan. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja osaava työyhteisö.

Tehtävä

Tässä roolissa huolehdit Lahden Lukkokeskuksen lukitus- ja turvajärjestelmäurakoiden tarjouksista sekä projektien koordinoinnista ja etenemisestä. Osallistut tarvittaessa myös asennustöihin, jos tilanne sitä vaatii. Pääset työskentelemään tässä uudessa roolissa toiminnan keskiössä, ja sinulla on mahdollisuus kehittyä sekä kehittää toimintaa omalla tekemisellä ja ideoinnilla.

Mitä etsimme?

Toivomme sinulta kokemusta lukitus-ja turvallisuusalan töistä sekä erityisesti projektien vetämisestä. Arvostamme kokemusta, mutta sitä pääsee myös kartuttamaan meillä lisää yhdessä kovien ammattilaisten kanssa. Haluamme tarjota alan parasta palvelua ja siksi etsimme henkilöä, joka on tulee hyvin toimeen ihmisten kanssa.

Ennen kaikkea etsimme oikeaa asennetta, halua kehittyä ja palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.

Mitä tarjoamme?

Lukkokeskus konserni on kasvava ja kehittyvä yritys, jossa jokaisen työtä arvostetaan. Olemme kotimainen, yksityinen ja vahvasti paikallinen toimija. Meillä on mukavat työkaverit ja eteenpäin katsova kulttuuri. Meillä kaikilla on mahdollisuus kasvaa ammatillisesti yhdessä yrityksemme kanssa – osaaminen ja asenne ratkaisee!

Hakuohjeet ja lisätiedot

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen ari.kolli@lukkokeskus.fi.

Lisätiedot: Ari Kölli puh: 050 590 1401