Palveluasiantuntija, Lahden seutu

Lukkokeskus kasvaa ja kehittyy nyt vahvasti Lahden seudulla. Etsimme palveluasiantuntijaa Lahden hienoon porukkaan. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja osaava työyhteisö.

Tehtävä

Tässä roolissa huolehdit Lahden Lukkokeskuksen myymälän töistä yhdessä kollegoidesi kansa. Työhön kuuluu asiakaspalvelun lisäksi avainhallinnan tehtäviä, laskutusta sekä päivittäisiä toimistotöitä. Tässä roolissa sinulla on mahdollisuus kehittyä sekä kehittää toimintaa omalla tekemisellä ja ideoinnilla.

Mitä etsimme?

Toivomme sinulta kokemusta lukitus-ja turvallisuusalan töistä sekä lukkoliikkeen myymälätöistä ja avainhallinnasta. Arvostamme kokemusta, mutta sitä pääsee myös kartuttamaan meillä lisää yhdessä kovien ammattilaisten kanssa. Haluamme tarjota alan parasta palvelua ja asiakaspalvelu on tässä työssä keskiössä.  Siksi etsimme henkilöä, joka on viihtyy vaihtelevassa asiakastyössä.

Ennen kaikkea etsimme oikeaa asennetta, halua kehittyä ja palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.

Mitä tarjoamme?

Lukkokeskus konserni on kasvava ja kehittyvä yritys, jossa jokaisen työtä arvostetaan. Olemme kotimainen, yksityinen ja vahvasti paikallinen toimija. Meillä on mukavat työkaverit ja eteenpäin katsova kulttuuri. Meillä kaikilla on mahdollisuus kasvaa ammatillisesti yhdessä yrityksemme kanssa – osaaminen ja asenne ratkaisee!

Hakuohjeet ja lisätiedot

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen ari.kolli@lukkokeskus.fi.

Lisätiedot: Ari Kölli puh: 050 590 1401