Lukitusalan asiantuntija, Helsinki

Etsimme lukitusalan asiantuntijaa Helsinkiin Malmin lukkoliikkeeseen. Hae vaikka heti!

Lukkokeskus kasvaa ja kehittyy nyt vahvasti. Etsimme lukitusalan asiantuntijaa Malmin toimipisteeseemme. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja osaava työyhteisö.

Tehtävä

Tässä roolissa olet mukana monenlaisissa Malmin lukkoliikkeen töissä. Työhön kuuluu asiakaspalvelun lisäksi avainhallinnan tehtäviä, laskutusta sekä päivittäisiä toimistotöitä. Tässä roolissa sinulla on mahdollisuus kehittyä sekä kehittää toimintaa omalla tekemisellä ja ideoinnilla.

Mitä etsimme?

Toivomme sinulta kokemusta lukitus-ja turvallisuusalan töistä ja erityisesti avainhallinnasta. Arvostamme kokemusta, mutta sitä pääsee myös kartuttamaan meillä lisää yhdessä kovien ammattilaisten kanssa. Haluamme tarjota alan parasta palvelua ja asiakaspalvelu on tässä työssä keskiössä.  Siksi etsimme henkilöä, joka viihtyy vaihtelevassa asiakastyössä.

Ennen kaikkea etsimme oikeaa asennetta, halua kehittyä ja palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.

Mitä tarjoamme?

Lukkokeskus konserni on kasvava ja kehittyvä yritys, jossa jokaisen työtä arvostetaan. Olemme kotimainen, yksityinen ja vahvasti paikallinen toimija. Meillä on mukavat työkaverit ja eteenpäin katsova kulttuuri. Meillä kaikilla on mahdollisuus kasvaa ammatillisesti yhdessä yrityksemme kanssa – osaaminen ja asenne ratkaisee!

Hakuohjeet ja lisätiedot

Täytä hakemus verkossa tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry@lukkokeskus.fi.

Lisätiedot: Sari Lappalainen puh: 044 719 8943