Asentaja tai lukkoseppä, Vaasa

Mitä etsimme?

Lukkokeskus konserni kasvaa ja kehittyy. Etsimme Vaasan toimipisteeseemme ammattitaitoista lukitus- ja turvalaiteasentajaa monipuolisiin turva-alan tehtäviin. Tässä roolissa työtehtävät painottuvat vahvasti automatiikkapuolen asennuksiin ja korjauksiin.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta elektroniikkapuolelta ja mekaniikasta. Erityisesti arvostamme oviautomatiikkaosaamista. Lukkosepän töiden hallitseminen on eduksi, mutta näitä taitoja voi oppia lisää työn ohessa kokeessa tiimissä. Ennen kaikkea etsimme oikeaa asennetta, halua kehittyä ja palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Myös oma-aloitteisuus ja ongelmanratkaisukyky ovat keskeisiä ominaisuuksia etsimässämme henkilössä.

Työssä onnistuminen vaatii molempien kotimaisten kielten hallintaa vähintään perustasolla.

Mitä tarjoamme?

Lukkokeskus konserni on kasvava ja kehittyvä yritys, jossa jokaisen työtä arvostetaan. Meillä on mukavat työkaverit ja hyvä tekemisen meininki. Meillä on mahdollisuus kasvaa ammatillisesti yhdessä yrityksemme kanssa.

Lukkokeskus konserni on kasvava ja kehittyvä yritys, jossa jokaisen työtä arvostetaan. Olemme kotimainen, yksityinen ja vahvasti paikallinen toimija. Meillä on mukavat työkaverit ja eteenpäin katsova kulttuuri. Meillä kaikilla on mahdollisuus kasvaa ammatillisesti yhdessä yrityksemme kanssa – osaaminen ja asenne ratkaisee!

Hakuohjeet ja lisätiedot

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen vikke.katajisto@lukkokeskus.fi

Lisätietoja saat Vikke Katajistolta: Puh 044 3195714