Asentaja tai lukkoseppä, Vaasa

Mitä etsimme?

Lukkokeskus konserni kasvaa ja kehittyy. Etsimme konserniimme kuuluvalle Lukko Vaasalle ammattitaitoista asentajaa monipuolisiin turva-alan tehtäviin. Tässä roolissa työtehtävät painottuvat vahvasti automatiikkapuolen asennuksiin ja korjauksiin.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta elektroniikkapuolelta ja mekaniikasta. Erityisesti arvostamme oviautomatiikkaosaamista. Lukkosepän töiden hallitseminen on eduksi, mutta näitä taitoja voi oppia lisää työn ohessa kokeessa tiimissä. Ennen kaikkea etsimme oikeaa asennetta, halua kehittyä ja palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Myös oma-aloitteisuus ja ongelmanratkaisukyky ovat keskeisiä ominaisuuksia etsimässämme henkilössä.

Työssä onnistuminen vaatii molempien kotimaisten kielten hallintaa vähintään perustasolla.

Mitä tarjoamme?

Lukkokeskus konserni on kasvava ja kehittyvä yritys, jossa jokaisen työtä arvostetaan. Meillä on mukavat työkaverit ja hyvä tekemisen meininki. Meillä on mahdollisuus kasvaa ammatillisesti yhdessä yrityksemme kanssa.

Lukko Vaasa on hyvämaineinen Abloy- ja iLOQ-valtuutettu lukitusalan toimija ja sillä on vahva, vakiintunut asema Vaasan seudulla. Kokeneessa ja ammattitaitoisessa tiimissä pääsee kehittymään ja saa vastuuta. Lue lisää www.lukkovaasa.fi.

Hakuohjeet ja lisätiedot

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen vikke.katajisto@lukkovaasa.fi.

Lisätietoja saat Vikke Katajistolta: Puh 044 3195714