Lukkoliike Helsinki, Herttoniemi

myymälä suljettu | päivystys 24h

Lukkokeskus Helsinki, Herttoniemi
Sorvaajankatu 11a
00880 Helsinki

Tarjouspyynnöt ja työtilaukset

Lukkokeskus Herttoniemen (ent. Herttoniemen Lukko) myymälä on muuttanut Malmin toimipisteen yhteyteen. Palvelemme alueella entiseen malliin. Pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun tai Malmin myymälään.

Työtilausten osalta ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostilla asiakaspalvelu@lukkokeskus.fi. Tarjouspyynnön voit jättää asiakaspalvelumme kautta sekä verkossa. Päivystys 24h pääkaupunkiseudulla vuoden jokaisena päivänä.

24h 0201 24 24 24Pyydä tarjousasiakaspalvelu@lukkokeskus.fi

Lukkoliike ja lukkosepän palvelut Itä-Helsingissä

Lukkoliike Lukkokeskus Herttoniemi on täyden palvelun lukko- ja turva-alan erikoisliike Itä-Helsingissä. Palvelemme asiakkaitamme säännöllisesti myös Sipoossa ja Porvoossa. Olemme ammattitaitoinen ABLOY- Ja iLOQ -valtuutettu lukkoliike sekä YALE-partneriliike. Lukkoseppämme päivystää Itä-Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudulla ympäryskuntineen 24/7.

Lukkoliike Lukkokeskus Herttoniemen lukkosepät palvelevat kotitalouksia ja yritysasiakkaita aina lukoista ja avaimista suuriin projekteihin asti Helsingissä, Vantaalla ja ympäryskunnissa. Lukitustöiden lisäksi tarjoamme ratkaisut myös kulunvalvontaan, videovalvontaan ja hälytysjärjestelmiin. Palveluihimme kuuluu myös turvallinen ja ammattimainen avainhallinta.

Ota yhteyttä joko myymälään tai suoraan myyntiimme, joka tekee ammattitaitoiset suunnitelmat ja tarjoukset isoihin ja pieniin kohteisiin. Tavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas.

Päivystävä lukkoseppä 24/7

Päivystävä lukkoseppämme palvelee 24h pääkaupunkiseudulla ja ympäryskunnissa vuoden jokaisena päivänä. Meillä on mahdollisuus lähettää lukkoseppä paikalle vaikka heti. Puhelimeen vastaa aina lukkoalan ammattilainen 24/7.

Asiakaslähtöinen ja luotettava lukkoliike Itä-Helsingissä

Lukkoihin ja turvatekniikkaan liittyvien ratkaisuiden hankkiminen voi tuntua vaikealta. Erilaisia tuotteita ja vaihtoehtoja on paljon. Ratkaisemme asiakkaan turvallisuustarpeen sopivalla ja järkevällä kokonaisuudella asiakkaan ja kiinteistön tarpeiden perusteella. Olemme ammattitaitoinen Abloy- ja iLOQ-valtuutettu lukkoliike Itä-Helsingissä. Lukkoseppämme päivystää 24h/7 Itä-Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudulla ympäryskuntineen. Palvelemme asiakkaitamme usein myös Sipoossa ja Porvoossa.

Lukkoliikkeemme suunnittelee tuoteratkaisut aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Autamme valitsemaan oikeat ja sopivat lukot ja muut turvatuoteratkaisut niin yksityisiin koteihin kuin suurempiin kiinteistöhinkin. Lukkoseppämme asentaa tuotteet valmiiksi ja voi vielä paikan päällä tehdä suosituksia kiinteistön suojaamiseen.

Moni toivoo kiinteistöönsä toimivan lukon ohella lisäturvaa turvalukoista, valvontakameroista, kulunvalvonnasta tai hälytysjärjestelmistä. Lukkokeskuksen turvatekniikkatiimi suunnittelee ja asentaa turvajärjestelmät aina valmiiksi niin, että ne ovat varmasti käyttövalmiita.

Lukkosepillämme ja turva-asentajillamme on oman koulutuksemme lisäksi kattava Abloy-koulutus sekä turvasuojaajakortti. Näin varmistamme, että asiakkaan ratkaisun asentaa alan ammattilainen. Puhelimeen meillä vastaa aina Lukkokeskuksen oma työntekijä ja alan asiantuntija 24/7.

Lukitus- ja turvallisuusala modernisoituu

Digitalisaation ja teknologisen kehityksen myötä lukitus-lukitus-ja turvaratkaisut ovat kehittyneet ja niiden hallinta on helpottunut huomattavasti. Turvallisuus on kehittynyt lukkojen ja hälytysjärjestelmien kehittyessä, mutta myös helpomman ja luotettavamman avainhallinnan myötä.

Modernit sähköiset lukitusvaihtoehdot eli älylukot mahdollistavat kotien joustavan pääsynhallinnan. Älylukkojen avulla voi antaa vaikkapa väliaikaisen pääsyn huoltomiehelle. Kodin ovien liikenteen seuranta onnistuu älylaitteilla. Perheessä ei enää tarvitse kantaa huolta kadonneista avaimista. Älykotiin saa lisäturvaa järjestelmään liitettävillä valvontakameroilla sekä muilla hälytysjärjestelmillä.

Yrityksille ja suuremmille kiinteistöille moderni turvallisuusratkaisu tarkoittaa aiempaa helpompaa tapaa hallinnoida avaimia ja kulkua. Elektromekaaniset lukostot voidaan yhdistää mutkattomasti eri kulunvalvontajärjestelmiin. Elektromekaanisten lukostojen pääsyn hallinta on joustavaa ja nopeaa. Kadonnut avain voidaan poistaa ja korvata uudella ilman viivettä.

Lukkokeskus Herttoniemen ammattilaiset auttavat rakentamaan älykkään ratkaisun, joka toimii tarpeiden ja toiveiden mukaan. Ota yhteyttä!

Lukkokeskus on Finanssiala ry:n ja vahinkovakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoseppäliike ja murtohälytysjärjestelmiä toimittava yritys.

Olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää liiketapaa ja murtosuojausohjeita sekä käyttämään vain hyväksyttyjä laitteita. Palveluksessamme on sekä ammattitutkinnon että vakuutusyhtiön kokeen suorittaneita lukkoseppiä.