Takaisin

LUKKOKESKUS ESITTELEE- ABLOY SENTO

6.9.2009
LUKKOKESKUS ESITTELEE- ABLOY SENTO

ABLOY TUO MARKKINOILLE UUDEN AVAINJÄRJESTELMÄN - ABLOY SENTO

Kuningas Arthurin tarun miekka kivessä, voimakas turvallisuuden ja vapauden symboli, oli inspiraation lähteenä, kun Abloyn tuotesuunnittelijat kehittivät uuden patentoidun avain- ja sylinterijärjestelmän ja sen käänteentekevän AWS-toimintamekanismin.

ABLOY SENTO jatkaa vahvaa ABLOY-avain- ja lukkojärjestelmien tuoteperhettä. Se on rakenteeltaan ja raaka-aineiltaan erittäin kestävä ja sen suunnittelussa on kiinnitetty erityishuomiota käyttömukavuuteen. Symmetrisen avaimen luontevan ja täsmällisen käyttötuntuman salaisuus on uudessa AWS-toimintamekanismissa (Anti-wear-systemTM). Abloy Oy:n rekisteröimä AWS-mekanismi perustuu sylinterissä eli avainpesässä olevaan toimintoon, joka takaa pitkän käyttöiän ja täsmällisen käyttötuntuman. ABLOY SENTO -järjestelmän patentti on voimassa 2026 asti. Mallisuoja on voimassa vuoteen 2034.

Lisäavaimet turvallisesti mutta nopeasti

ABLOY SENTO on tarkoitettu jokaisen suomalaisen käyttöön, niin kotiin kuin toimistoihin. Lisäavaimet tilataan tehtaalta avainkortin ja tunnuslukujen avulla. Korkean avainturvallisuuden takaa patentoitu järjestelmä ja Abloy Oy:n toimintatapa. Avainten toimitus on paitsi turvallista, myös joustavaa ja nopeaa. Tilauksissa palvelevat ABLOY-valtuutetut lukkoliikkeet.

Kattava valikoima

ABLOY SENTO -tuotevalikoima kattaa lähes kaikki lukitustarpeet, mukaan lukien käyttö- ja varmuuslukot, riippulukot ja kalustelukot.

Rekisteröi ABLOY® SENTO avainkortti tästä  https://sento.abloy.fi/

Helsingin Lukkokeskus Oy
Kysy Lisää teille soveltuvasta ratkaisusta puh. (09) 66 66 80 myynti@lukkokeskus.fi.


Takaisin