Tilausohjeet

Espoon Asuntojen asukkaat voivat tilata asuntoihinsa Lukkokeskukselta lisäavaimia nykyisiin lukkoihin ja lukon sarjoituksia. Tarve sarjoitukselle syntyy esimerkiksi silloin, kun avaimet katoavat. Jos on epäilys, että avaimet ovat joutuneet vääriin käsiin, ota yhteyttä meihin puhelimitse. Tuotteet on esitelty alla tarkemmin.

Asukkaalla on myös mahdollisuus tilata oviympäristöönsä täydentäviä tuotteita. Näiden tuotteiden avulla voi lisätä oviympäristön turvallisuutta tai tuoda käyttöön joustavuutta digitaalisilla ratkaisuilla.

Tuotteet on esitelty alla ja hinnat löytyvät tilauslomakkeelta. Hinnat sisältävät asennuksen. Maksu tapahtuu tilauksen yhteydessä ja tilaus lähtee käsittelyyn heti kun maksu on suoritettu.

Lisätilaustuotteet

LisäavaimetSarjoituksetYale Linus -älylukkoVarmuuslukkoOvisilmäTurvaketju

Abloy-lisäavaimet ja -sarjoitukset

Jos avaimet ovat kadonneet, voit tilata meiltä Abloy-lukon sarjoituksen. Toimi seuraavasti:

  • Varmista, että sinulla on Abloy-lukko. Oheinen kuva voi auttaa.
  • Laske montako lukkoa asuntoosi kuuluu, esim. ulko-ovi, terassin ovi, varaston ovi, postilaatikko
  • Valitse tuotteista oikea määrä sarjoituksia HUOM: sarjoitukseen kuuluu aina kolme avainta.
  • Jos haluat tilata lisäavaimia, tilaa lisäavaimet kappaleittain.

iLOQ-lisäavaimet ja -sarjoitukset

Jos avaimet ovat kadonneet, voit tilata meiltä iLOQ-lukon sarjoituksen. Toimi seuraavasti:

  • Varmista, että sinulla on iLOQ-lukko. Oheinen kuva voi auttaa.
  • Jos sinulla on kadonnut avain ja haluat poistaa avaimen käytöstä ja tilata uuden. Kirjoita tilauslomakkeen lisätiedot-kohtaan tallessa olevien avaimien koodit. Ne löytyvät iLOQ-avaimen päädystä.
  • Jos koodi / leimaus ei löydy, ei haittaa, saamme hoidettua asian toisella tapaa.
  • Jos haluat tilata lisäavaimia, tilaa lisäavaimet kappaleittain.

Yale Linus

Oven käyttölukon yhteyteen asennettava, Yale Linus -älylukko mahdollistaa vaivattoman avaimettoman kulun asuntoon. Lukkoa käytetään mobiilisovelluksella, jolla voit mm. myöntää uusia mobiiliavaimia ja seurata pääsyhistorian avulla, ketkä lukkoa käyttävät. Yale Linus sopii kaikkiin asuntoihin, myös kerrostaloihin. Lukon voi ottaa mukaan, jos muutat pois.

Tilaa erikseen lisäosat tarpeesi mukaan:

1. Wifi-Bridge -lisäosan avulla lukon hallinnointi ja oven avaaminen onnistuu älypuhelimella etänä mistäpäin maailmaa tahansa.
2. Yale Linus koodinäppäimistön avulla lukon avaaminen onnistuu myös numerokoodilla.

Lue lisää Yale Linuksesta

Varmuuslukko

Varmuuslukko eli turvalukko suojaa asuntomurrolta tehokkaasti. Se parantaa oven murtolujuutta, sillä ovi on lukittu karmiin useammasta kohdasta.

Kaksipuoleisen varmuuslukon voit avata sisäpuolelta vääntönupilla ja ulkopuolelta avaimella. Yksipuoleista varmuuslukkoa käytetään vain oven ulkopuolelta avaimella.

Asennuksen yhteydessä varmuuslukko sarjoitetaan toimimaan samalla avaimella kuin oven käyttölukko.

 

Turvaketju ja ovisilmä

Perinteiset turvatuotteet eli ovisilmä ja turvaketju lisäävät turvallisuutta ja turvallisuuden tunnetta oviympäristössä. Ovisilmäksi voi valita tutun ja perinteisen linssillä varustetun ovisilmän tai elektronisen näytöllä varustetun Yale-ovisilmän.

Helppokäyttöinen, elektroninen Yale-ovisilmä lisää käyttömukavuutta perinteiseen ovisilmään verrattuna. Voit nappia painamalla nähdä selkeästä näytöstä  kuka on oven takana. Kuva säilyy kuvaruudussa 10 sekuntia napin painamisen jälkeen.