Yritysesittely

Helsingin Lukkokeskus Oy on vuonna 1995 perustettu helsinkiläinen lukkoliike, jolla on toimintaa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.
Palvelumme on jatkunut perustamisesta asti 24h/7 periaatteella.
Meidät tavoitat AINA.

Palvelemme ammattitaidolla kaikenkokoisia toimijoita

Helsingin Lukkokeskuksen merkittävimpiä asiakkaita ovat isännöitsijät, taloyhtiöt, kaupungit, kauppakeskukset, valtiolliset toimijat ja yksityiset henkilöt.

Henkilöstön ammattitaito on meille kunnia-asia. Lukkoseppämme ovat Abloy-valtuutettuja ja saaneet laajan koulutukseen tehtäviinsä. Myymälässä teitä palvelevat asiantuntevat myyjämme.

Kaikilla Helsingin Lukkokeskuksen työntekijöillä on poliisin myöntämä turvasuojaajakortti ja lukkosepät ovat suurimmalta osin suorittaneet
Lukkosepän ammattitutkinnon ja Abloy valtuuskoulutuksen.
Lukkoseppä nimike ei ihan kerro kaikkea mitä teemme, joten käytämme myös nimeä Turvaseppä joka kertooa enemmän ossamisestamme.
 

Laadukasta turvallisuutta

Turvallisuusalalla toimittaessa on palveluiden laadulla aivan erityinen merkitys. Helsingin Lukkokeskus tarjoaa laadukkaita turvallisuus- ja lukitusratkaisuja asiakkailleen ja seuraa alan kehitystä kärkipaikoilta.

Valtuutukset: iLOQ, Abloy, vakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoliike ja rikoilmoitin asennusliike.

Olemme virallinen iLOQ partneriliike ja Abloy -valtuutettu lukkoliike, YALE partneriliike. Edustamme myös monia muita turvallisuusalalla
tunnettuja merkkejä.

Käytössämme ovat ISO 9001, ISO 14001 ja OHSAS 18001 laatujärjestelmät, jotka takaavat toimintamme laadun.